Externe Collecties

Klanten met een op maat gemaakt plan kunnen via de API een collectie maken uit een externe database.

Externe database collecties hebben de volgende beperkingen:

External
Collectie nummer per site 100
Velden 100
Innerlijke collectie velden 15
Tekstveld tekenlimiet 2000
Collectie naam tekenlimiet 50
Veldnaam tekenlimiet 50
Gegevens actualiseren Automatisch

Verbinding maken met een externe database

Om verbinding te maken met een externe database:

1. Klik in het linkerpaneel op “Content” en klik vervolgens op “Collecties”.
  2. Klik op “+ Nieuwe collectie” en selecteer “Externe database”.
  3. Typ de “Endpoint URL” en klik op “Collectie ophalen”.
  4. Klik op “Doorgaan”.
  5. Typ een naam voor de collectie.
  6. Selecteer het juiste gegevenstype voor elk veld in de collectie.
  7. (Optioneel) Voeg extra velden toe.
  8. Klik op “Doorgaan”.
  9. Importeer de collectie.

De volgende stap is het maken of converteren van een Dynamische Pagina en deze te koppelen aan jouw nieuw aangemaakte collectie. Voor meer informatie, zie Dynamische pagina’s aanmaken.