De publicatie van de site annuleren

Als je jouw site niet langer publiceert, is deze niet meer zichtbaar op het internet. Hoewel de site niet meer zichtbaar is voor het publiek, kan je nog steeds bewerkingen uitvoeren op jouw site en kan je jouw abonnement op de site blijven betalen. Je kan jouw site op elk moment herpubliceren om hem live en publiekelijk beschikbaar te maken.

Om de publicatie van jouw site te annuleren:

  1. Klik in het linkerpaneel op “Instellingen”.
  2. Klik op “Site URL”.
  3. Klik op ” Unpublish”.

Let op: Het niet publiceren van een site betekent niet dat het premium abonnement is opgezegd. Zorg ervoor dat je het abonnement van de site degradeert als je niet langer van plan bent om het te gebruiken.

Updated on 3 September 2020

Was this article helpful?

Hulp nodig?
Geen oplossing gevonden? Maak je geen zorgen, we zijn er altijd om je te helpen!
Contacteer support

Geen oplossing gevonden?

support_bottom_contact_alt

Onze specialisten staan 24/7 klaar met gratis support. Aarzel niet om Joachim en zijn collega's te contacteren via e-mail of telefoon.

support_bottom_contact_alt
Joachim Coessens Specialist Support