1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Website maken met SiteBuilder
  4. Bewerk Click-to-Call en Click-to-Email op mobiele toestellen

Bewerk Click-to-Call en Click-to-Email op mobiele toestellen

Om een telefoonnummer of e-mailadres te bewerken in de Click-to-Call of Click-to-Email widgets:

1. Tik op de widget “Click-To-Call of Click-to-Email” en selecteer “Bewerken” in het pop-up menu.
  2. Bewerk het telefoonnummer, e-mailadres, adres en tekst op de knop.